Бєловєшкін Андрій. Що й коли їсти

Бєловєшкін Андрій. Що й коли їсти

У своїй книзі Андрій Бєловєшкін, лікар, кандидат медичних наук, дослідник, спеціаліст у сфері здорового способу життя й культури здоров’я, ділиться знаннями та досвідом, котрі допоможуть читачам оздоровитися. Метод, пропонований автором, простий — лише 12 правил режиму харчування і 12 правил вибору продуктів. Його головна мета — навчити слухати своє тіло, пізнати свої слабкі місця, приймати правильні харчові рішення й почати отримувати задоволення від їжі.

З цієї книги читач дізнається, чим відрізняється емоційний голод від фізичного, яка кількість прийомів їжі в день оптимальна, як із корисних продуктів приготувати смачну страву, чому важливий ритуал прийому та багато іншого. Скориставшись порадами та доступними методиками, кожен уже за кілька тижнів зможе відчути суттєве поліпшення якості життя.

Переглядів: 61
Попередня
Карпа Ірена. Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете
Наступна
Остергольм Майкл. Смертельний ворог
Меню