Сумлінне дотримання пропорцій і послідовності додавання інгредієнтів — це половина успішної роботи з тістом. Бо іноді трапляється таке, що наче й робив усе за рецептом, а кекс не підійшов, бісквіт занадто сухий, сирники розвалилися. А все тому, що ми навіть не замислюємося над тим, як взаємодіють цукор, масло, дріжджі, барвники, борошно та інші складники смачного, пухкого та ніжного тіста.
Я, ЛЕСЯ КРАВЕЦЬКА, вправна господиня, кулінарна блогерка та знавчиня української кухні, із радістю поділюся з вами секретами ідеальної випічки, а ще приправлю кожен рецепт цікавими історіями — кулінарними та життєвими.
Ця книжка для тих, хто не просто хоче дотримуватися інструкції приготування рецептів, а прагне зрозуміти роль інгредієнтів і базові процеси, які відбуваються в тісті. Опанувавши кулінарну алхімію, ви зможете легко та без остраху змінювати базові рецепти на власний | смак, ускладнювати їх або спрощувати, орієнтуючись на свій смак та вподобання членів родини.